070213664 не знам на кого е бројов ама прво се слушнав со Џемиле и кажав матичен број рече ќе провери и ќе ме контактираат и од овој број ми се јавија да ми кажат дека треба да поднесам документи во МОН и вчера на истиов број прашав дали се во ред документите, после 2-3 вртења се јави и ми кажа. Исто пробувај на сите овие броеви.
Дали некој има информација за тие што продолживме стипендија, за декември кога ќе има исплата, и дали воопшто месечно ќе исплаќаат или не?
Се збори дека во декември на половината ќе имало исплата за сите. Ова што слушнав од луѓе што земаат стипендија, најверојатно е точно.
Uste ovaj mesec deka prodolzuvanja oa novi i plus mn prigovori greski moze da ne e tocno na 1 vi 2 ri ama do krajot je imame sekako Ama lani redovno na 1vi dobivavme Za pred 3 4 godini da vi kazam ednas pamtam koleska zede celata suma naednas ednas na 2rati Ama novata ministerka za toa mn vnimava na vreme da se pusta
Дали на сите што земаат стипендија од Леорон Фондација им се исплатени само две рати? Дали има некој информација кога би била исплатена третата?
Некој што поднесувал прв пат за стипендија, бил одбиен и однел повторно документи лично до МОН, има некакви повратни информации?
Дали има некаква новост во врска со одбиените кандидати кои требало да продолжат стипендија , ги исполнуваат условите но сепак се одбиени ?