Некој што прв пат аплицирал, а претходно имал проблеми со документи, има добиено пари на сметка? За втора група?
Нема ни кај мене, втора група во Халк банка. Се јавив вчера ми рекоа после нова година, најкасно 10ти јануари. Најверојатно не стигнале на сите да исплатат.
Девојчиња вие што не добивте јавувајте се дали ви е на точна трансакциска пуштена Од блиски испадна дека е пуштена на таа трансакциска од ваучерите за корона што беа .Така им излегло во систем.А нели носевте и трансакциска уз договорот.Ама се лудо.. Туку може да се деси дека сега одеднаш 18000 прилив да ви запрат студенски оброк? Не би ме чудело во оваа луда држава.
Decki dali nie sto zimame stipendija za prva grupa, za socijalno, ni e biten prosekot? Znam koga aplicirav nemase uslov za prosek. Sega zimam stipendija amaa deka prosekot ovaa godina mi e katastrofa me interesira dali mozam da ja izgubam od sledna godina.
Не можеш доколку ги положуваш испитите, без разлика дали со 6 или 9,10. Битно да имаш положено 80% од предметите.