Не аплицирав на ново само ја продолжував, прашав во мон на шалтер ми кажаа дека ми следува уште оваа година и ми ги одобрија документите а сега по мејл ми викаат дека не е така.
Да споделам информација за тие што сме одбиени за стипендија можеби некој го интересира. Конечно успеав да контактирам со вработен во МОН и ми рекоја дека започнале да праќаат решенија на одбиените студенти и дека по добивање на решението во рок од 8 дена може да се испрати приговор.
За тие што имавте проблеми со продолжување на стипендија па потоа ни одобрија дали имате 2 исплати до сега?
Феминки ме интересира кога треба да се продолжи стипендија од прва група нели 80% треба положени испити. Е сега се земаат сите и од двете години колку би требале да имаме? Пример во две години имам 20 предмети и сега за да продолжам најмалку што морам да имам положено е 16 така? Или посебно се гледаат само од втората година?
Zdravo Ne e povrzano so temata, no dali ima nekoj sto otkazal soba vo studentski (Goce) pred da istece dogovorot ? Neka mi pise
Пуштени се 4 рати за 4 месеци. Не можам да ти кажам колку точно тебе ти пуштиле. Во зависност од тоа која група си пресметај го Х4 и ќе дознаеш.