Само што се јавив во Министерството ми рекоа дека за тип В од втор конкурс имале пуштено 5 рати во трезор па сега од таму кога ќе ни пуштиле не се знае ама важно може да се надеваме ако не друго
Не на тие од прв конкурс што добија им пуштиле и две рати, а на тие од втор уште нема ни една рата пуштено
Јас сум пријавена на првиот конкурс од тип В уште немам ниту една рата!!! како е можно? има некој со сличен проблем?
Јави се во Министерството прашај можно е се, пред некој ден прочитав тука на форумот дека на некоја од феминките и ја згрешиле сметката . Најдобро е да се јавиш бројот е 023140147
Пуштени се уште 4 стипендии на тип В од прв конкурс!!! Вчера проверив имав уште 10000 на сметка!!! Алелуја!!!
да не знае некој дали ќе ги исплатат старите кредити? Кога ги укинаа министерот рече дека старите корисници ќе ги исплатат, но сеуште нема ниту една рата .
Па веројатно откако ке ги исплатат на нас старите корисници на стипендија, ке почнат на кредити пошто претходниот пат така беше, за првата година кога земавме. Ајде уште 4 имаме па ке почнат со вас
јас сум од вториот конкурс за тип В и ми нема стасано ниту мене, а на првите од В веќе по неколку рати им имаат стасано а на некои и половина стипендии