Zdravo, da ve prasam dali stipendija ke zememe i vo juli za juni mesec ili poslednata ke ni bide vo juni??
Здраво девојки, да прашам Моментално земам социјална стипендија, но месецов започнав да работам со договор на дело, значи не сум ниту пензиско ниту здравствено осигурана преку работа, односно дали после приливот на првата плата ќе ми ја укинат стипендијата?
Дали следната година ќе може да земам стипендија? мојата студиска програма е на 3 години, следната година сум трета.
Zdravo na sitee Dali ke imam problem so zimanje stipendija od sledna godina (od oktomvri) ako rabotam sega od 15 juni do 15 septemvri?
Zdravo devojki, kolku stipendii sme zemale do sega? Potocno, dali vo juni ke ni bide pustena poslednata za ovaa godina ili i vo juli ke zememe?
Zdravo. Sega sum vtora godina za prodolzuvanje na stipendija dogodina kje se gleda prosekot vkupno od prva i vtora godina ili samo od vtora?
Нема нешто како просек од втора година, или просек од трета година, просекот е секогаш од вкупниот број на оценки без разлика на година..