Тие им немаат исплатено на втор конкурс од тип В ниту една рата, а јас се надевав дека последните 4 од тип В прв конкурс ќе ги добијам..... ако не исплатат пред избори, после нема воопшто...зафатени ќе се со формирање на владата! маки студентски!
Феминки јас вчера проверив сметка, пуштиле четири рати Ама тоа е, избори се ближат Како и да е, јас сум среќна што ми ги пуштиле, не ми е гајле кој им бил мотивот за тоа
Кој тип на стипендија и кој конкурс немој вака не целосни информации ќе не мавне некој срцев удар ние што уште чекаме од тип В од вториот конкурс
Абе на сите им пуштија од стипендиите, само на нас од старите кредити ни денар ни немаат пуштено... загреови сме
Девојки јас земам од стипендијата што е за информатичари и денес проверив пуштени се и последните 3 рати, значи готово со нас завршија. Ај со здравје да си ги трошиме
абее а меѓу првите 50 души на листата си илии... за да си знам вака отприлика кога ќе ми ги пуштат и мене оти викаат дека оделе по ред затоа
Леле сега дури гледам, не знам какви типови има, јас одамна земам стипендија, јас кога аплицирав постоеше стипендија и кредит . Не знам сега колку и какви типови има .
денес се јавив во министерство и ми рекоа дека ги исплатле и студентските кредити во целост , односно пуштиле пари во трезорот и само треба да ни стигнат