А кога ќе ги исплатат и останатите рати од стипендиите? Синоќа го слушав министерот во една емисија, ама ништо не кажа дали целосно ќе ги исплатат до изборите.
иии мене денеска ми стигнаа сите рати наеднаш хихихии конечноо некој овде на форумот кажа дека се јавил во министерство и дека сите студентски стипендии биле пуштени само прашање на време е кога ќе се изврши трансакцијата во банките...барем така велат. поздрав иии сигурно ќе ги исплатат до изборите јас барем така мислам....мене до денес ниедна рата ми немаа пуштено и сега гледам оооппп сите наеднашка мммм
Дечки на дечко ми уште му нема стигнато ни една рата стипендијата ТИП В, од вториот рок е он Има ли некој на кој не му е пуштена ниту една рата ?
Јас сум тип В втор конкурс ми ги исплатија сите рати, а и знам на многу други дека исплатија. Дечко ти нека се јаве во МОН нека праша може нешто му згрешиле.
Добро како може на информатичарите, тип А, тип Б од новите, да им исплатат се до последна рата, а на обичните стари корисници последната рата не е пуштена? Ако не ни ја пуштат пред избори после па ич нема да ни ја пуштат..
Женски мене ми немаат уште исплатено, а имам тип А од новите корисници.Ми исплатија само 5 рати и друго ништо, а зимам од Тутунска банка некој друг како мене?