Сестра ми аплицира прв пат за стипендија за 3та група и и пишува проверено на апликацијата. Знае ли некој дали е прифатено или одбиено оти нема никакво решение подоле.
Дојдов истово да го прашам. Кај мене уште стои, се нервирам веќе. Како можам да ги контактирам да си прашам? Знам дека ако им пратам меил нема ни да видат.
Јас минатата година им пишав меил за нешто да прашам и ми вратија. Така да пиши им, пробаја среќата можно е да ти вратат
И јас се соочувам со истиот проблем, на сите мои колеги им стои прифатено освен на мене. Јас имам аплицирано за продолжување на трета група
Јас аплицирав за трета група, првпат - не за продолжување. Ми стои проверено. Како е кај другите, дали некој има прифатено? Исто и кај мене.
За тие што аплицираат прв пат ќе објават листа на МОН од тие што добиле стипендија, но прво да ги прегледаат сите. Технички не е фер ако напише прифатено/одбиено уште сега, а прв шат аплицирате.
Ima obrok stignato ako nemate videno, me interesira dali kje pustat stipendii za nas sho produzuvame do kraj na dekemvri. Nekoj spomna kje kasnele mnogu, nemale pari u budzet. Toa maalski muabet e ili negde ja ima objaveno taa informacija?
Мислам дека сеуште се разгледува бидејќи ако ја одбиле ќе сроело одбиено, како што стои прифатено итн. Пс* и кај мене стои проверено па сега останува да очекуваме позитивен одговор
И мене до денес ми стоеше уште само успешно поднесено ама сега видов ми пишува прифатено. Проверете си или почекајте деновиве сигурно ќе средат веќе редно е.