Не знам кога планираат да ја пуштат, на старите информатичари се им исплатиле, дури и на некои од новите корисници им е исплатено се, а нашата последна рата ја заборавија изгледа..
Сигурно во скоро време, штом почнаа и на старите корисници за кредити да им пракаат, ке се прати. (после избори можда)
Јас сите што ги знам а и на мене ни пуштија од втор.... Најубаво јави се или иди директно во МОН да прашаш зошто не ти се стигнати парите..... може е згрешена трансакционата, читав тука дека на некој му ја утнале...
не само што ми ја утнаа, туку на друг му испратиле така ми објаснија, и пред 2-3 дена ми стигна цела конечноо
Дечки јас сум во дилема- стар корисник сум и сега не ми е јасно дали ни ги исплатија сите рати или не ? Се си велам дека треба уште една рата да ни исплатат или во заблуда сум ?
Женски јас сум од новите корисници, земам тип А, а исплатени ми се само 5 рати а сметка имам во Тутутнска банка. Има некој како мене, што да правам?
Има ли некоја девојка од тука што зема стпендија за информатичари? Сакам сега за неа да поднесам па ме интересираат некои работи...