Единствено не ми е јасно зошто толку не лажат.Волку манипулации,лажење,измислици немам видено.Студенти чекаа 18илјади,а добија 9.Барем да се искрени во своите излагања доста манипулираат со нас не сме толку за потценување.Нека не ветуваат нешто што не можат да испорачаат.Тие сега не исплаќаат како што треба а не па разлика да исплатат.
Prva grupa nema kaj nikoj izgleda uste ne se obraboteni pisuva kajmene uste deka e uspesno aplicirano
Ne znaci sega treba da gi pustat prodolzenite nemozi kaj nekoj sega kaj nekoj posle nova godina do utre bi trebalo
İ jas se soglasuvam so vas i jas sakam pred ng megutoa mon kako sto ima trgnato na loso odi ... Minatata godina site banki site grupi isto vreme dobivavme za stependija barem a ova godina neznam ova na sto lici sramota vistina , a plus 3300 ne 6050 nemam komentar veruvajte mi se bega od ova drzava
Очигледно нешто тука ми смрди мене.УСС,Студентарија молчат нема никакви информации.Стипендиите изгледа се пуштени по нешто од секоја група колку да се замолчат студентите.Не ми е јасно како може некој да си дозволи толку лажење и манипулации.
Тие што продолжувате прва група на стипендија, дали ви стои "успешно поднесена апликација" ? Зар само ја сум едини така што му пишува ? Нит е проверено нит ништо...