Navistina najloso mon do sega od site prethodni.Vaka da se pravi e navistina zalno za site studenti sto sakaat praznici da proslavat,nesto da se pocastat vo najubavite godini sme.Pred dve ned se cukaa vo gradi gi zgolemivme stipendiite a budzetot prazen.Kade e USS se prasuvam kako ne se sramat sto voopsto postojat kako organizacija?!
Здраво, би сакала да прашам дали кај некој на апликацијата за продолжување на стипендија му беше прифатена и потоа по одреден период е одбиена?
Одете уште утре во МОН на 11кат не дозволувајте некој да ве прави будали(извинете звучи навредливо).Не оставајте со надеж дека е грешка или дека ќе го променат самите.Сега гледаат да скратат од сите места каде што им се укажува прилика зошто буџетот е празен.Се надевам ќе средите
Дали има некаква информација дали неделава би имало исплата на нас што не ни пуштија минатата недела?
Не памтам, знам дека кога отворив пишуваше прифатено и кога ја рефреширав страната ми пишуваше одбиено.
Дали имате добиено средства тие што прв пат сте аплицирале? Дали има некој воопшто добиено средства ? Кај мене на апликацијата ми пишува проверено.
Нема да добиеме средства пред да добиеме одговор, првин треба сите да добиеме одговор прифатено/одбиено па дури тогаш да чекаме пари на сметка.
Кога за ние што аплициравме прв пат? Аман више.. Во други држави со гордост им даваат поддршка на студентите, кај нас не бркаат. Срамота..
Mislam pisuvase do 31januari treba da izleze koj dobil koj se odbil no od iskustvo porano mn kasnele od datata
Ние што продолжуваме немаме ништо уште земено само некои студенти земаа.После резултатите чекајте прво резултати.