Ми исплатија стипендија за досегашните месеци, конечно правдата си дојде и покрај оваа повеќе месечна (правна) борба во која неправедно ме одбија, ми се плачи од среќа Со здравје паричките на сите и честитки до новоприфатените стипендаши
Нема ни да има покачување, додека не се потпишат анекси на старите договори. Имаше изјава од министерот споделена тука низ темиве.
Мене не ми се стигнати, не знам зошто, додека оброкот ми стигна. Дали има шанса утре да ми пристигнат или нема да стигнат па треба да се жалам? Јас сум корисник на стипендија од втора група (тоа се стипендии за успех) и на апликацијата за продолжување на стипендија на е услуги ми пишува прифатено веќе неколку месеци.
Претпоставувам ако не дојдат до утре, нема воопшто нас да ни пратат, па треба да праќаме жалба зошто не ни се пратени парите од стипендијата.
Здраво, дали има некој продолжено стипендија на Тутунска банка (НЛБ) , прва група на кој што сеуште не му е исплатено?
Најдобро да идеш директно у МОН на 11ти спрат да видиш шо е работата, ако има проблем времено да се реши