Доколку праќам преку пошта, адресата е бул. ,,Св.Кирил и Методиј” бр.54,1000 Скопје? Така? И ако може некој да ми го прати линкот вчера што беше овјавен на instagram кај studentarijamk за тоа дека се објавени и договорите, не можам да го најдам
Доколку сте во можност појдете до мон, дека скоро на сите им стигнаа средства, многу мал дел немате добиено.
Затоа најдобро да видиш во што е проблемот, веројатно е пропуст или некој проблем со сметката, или нешто трето
Мене трансакциската сметка ми е истата на која и лани ми пуштаат значи не би требало тоа да е проблемот. На апликацијата пишува прифатено. Ќе им ѕвонам да ги прашам во МОН ако одговараат на повици.
Дали некој знае на кој меил, на кого треба да се обратиме од МОН во врска со тоа што не ни имаат пуштено средства?
Дали некој знае нешто во врска со средношколските стипендии? Дали има на некој сеуште да не му е исплатено од новоаплицираните?
Дали навистина на тие што дипломиравме 2022 и земавме стипендија по старите суми ќе ни ја доисплатат сумата според новите годинава?
Никој со сигурност не знае како ќе се изведе исплатата на разликата и дали воопшто ќе ја има таа доисплата.Останува да чекаме како што впрочем и правиме го чекаме ''Годо''.
Ima https://meta.mk/studentite-shto-dob...dNaY9s-oOxcSBc6PzM8gDjPkLAUCzOzVQ91ehJVg6FoPo ovaj tuka so go spustas za koja grupa sto si i go kopiras na tri primeroka