Jas nisto ne razbrav od ova dali e za ova ucebna godina za site devette meseci 2022/23?? Ili ova e za minatata godina 2021/22??
Не е фер, како ова НЕ Е дискриминација не знам. Не треба УСС да се задоволи со ова, треба да се бара ретроактивна исплата и за студентите што не се активни приматели на стипендија, бидејќи во периодот кога студирале сепак биле дискриминирани и земале пониска стипендија, исто како и тие што во моментов се активни приматели. Не е фер, ама изгледа никој нема веќе да се буни бидејќи мнозинството е задоволено.
Napisaa vcera deka retroaktivna isplata ke ima i za niv sto ne se aktivni korisnici vekje vo meta imase
Ima li nesto za retroaktivnata isplata? Dali za april ke pustat pokaceni( so ovie aneksi) ili kojznae
Дали некој знае до колку часот им работи архивата на МОН за поднесување приговор? Пишува МОН дека работи до 4 ама не знам дали и архивата им работи до тогаш, многу ми се неодговорни да им верувам
Zdravo, dali tie sto zedovme lani poniski stipendii, a ovaa godina ne otstvarivme pravo na stipendija ke ni bide doisplaten delot? Nekoe info okolu toa?
Дали имате претпоставка околу тоа кога треба да исплатат за останатите 3 месеци? Пошо 6 се исплатени више, уште за 3 треба. Тие што земале минатите години, паметите кога ви исплатија? Ме интересира дали сеа или тек во јуни или понатаму ќе исплатат.
Sekoj mesec so red bese minatata godina. Ova godina e izmesano malku sega pokacuvanja aneksi kojznae kako ke e taman fatija red izleze drugo
Добро оваа година до толку ќе дозволиме мајтап да си играат со нас.Стипендии сигурно ќе пуштат по Бајрам,срам да им е .