Прашуваш толку често работи на кои форумџии не може да ти одговорат.На сите ни се неопходни средствата ама за да добиеш одговор постои е-пошта,можност директно да отидеш до МОН да се информираш за тоа време дур пишуваш овде ќе се обратиш до соодветниот извор.
Прашуваш толку често работи на кои форумџии не може да ти одговорат.На сите ни се неопходни средствата ама за да добиеш одговор постои е-пошта,можност директно да отидеш до МОН да се информираш за тоа време дур пишуваш овде ќе се обратиш до соодветниот извор.
Треба да се побуниме сите што не сме активни приматели на стипендија, треба да се пише на студентските собранија да се залагаат и за нас, а не да не дискриминираат и да останеме единствени оштетени на кои што неферски само нас нема да ни ја доисплатат разликата!
Здраво, ова ми е прв пат да добијам стипендија од МОН, па сакав да прашам дали стипендијата може да биде укинета и поради презапишан предмет или тоа важи само за презапишена година?
Завршив 4та година, меѓутоа имам уште испити и ќе треба да запишувам семестри повторно. Ќе ме следува ли стипендија додека не завршам целосно, или ќе престанам да земам после 4тава година? Не ми е јасно тоа некако.
Јас пишав и на МОН и на студентскивс собранијава дали има некаква информација никој ништо не одговара. Така да за нас ништо изгледа од исплатата