И јас сакав да прашам за истото. Кога однесов анекс во МОН рекоа дека една потпишана копија ќе ми биде пратена на адреса, но никогаш не стигна. И сега како да напишеме број на анекс во спогодбата?
Vkupno 15 meseci seza da ni isplatat. A vo spogodbata nesto se spomnuva (2020 21), jas se mislam 2021 22 deka se pokacija i 2022 23 ta 6meseci zemavme mala suma posle 3meseci zgolemena. . 9meseci po 2750+ pa od minatata ucebna uste 6 meseci vkupno 15
Каков број на анекс се бара да се потполни во спогодбата, дали некој знае? И дали воопшто на некого му беше вратен еден од трите анекси на домашна адреса ?
Здраво сакам да прашам нешто јас ги подадов документите за продолжување на стипендија, но мојата сметка е блокирана па морам да извадам нова сметка а на документите ми е старата каде треба да се обратам дали до министерство или?
Ти рекоа празно да оставиш , бидејќи јас немам ниту архивски број ниту број на договор.. ( и тебе ти фалат и двата)?
И јас немам потпишано анекс. 2 години земав стипендија. Дали ќе имам право да ми бидат доисплатени парите? И ако да, што треба да направам?
Договорот го имам, ама анекс не ми стигна. Ако немаш потпишано анекс не те следува, тоа е известувањето од мон
Дали некој е без архивски број и број на договор зошто и анексот кога го праќав ми рекоа да оставам празно не ми стаса ни првичниот договор кога земав прв пат стипендија ниту сега анекс ..:///// helpp
Ако може некој убаво да ми појасни, јас дипломирав во Мај годинава, земав стипендија трета група но по 3300 ден, но го имам само договорот потпишан во 20/21 год и исто така решение од тој период. После тоа користев стипендија и во 22/23 година по 3300 ден, но за тој период немам никаков документ. Дали за мене важи оваа доисплата на стипендии или немам право на тоа. Ви благодарам