Трезорот е најверојатно веќе затворен за 2023, најрано што ќе добиеме би било после Божиќ Се согласувам дека е неправда и веќе со години не влечат за нос ама што да правиме
Ова нема смисла веќе кажаа до 25 нели ќе исплателе дел за разликата еве помина и 25 и 31 ќе стаса а ние пак без ништо среде празници .. класика за мон
Дали на некој му имаат стигнато средства од ретроактивната исплата,бидејќи сме веќе 28ми или денес или утре преостанува,ова испадна за нигде.
Има ли некој на којшто сеуште не му е прегледана апликацијата / тие што првпат аплицираат? Утре треба да има резултати а кај мене на апликацијата пишува успешно поднесена апликација.
Дали некој што е поинформиран знае колку треба да е вкупната ретроактивно исплата?? Пошо ја не сум студент, ама прашувам за брат ми он денес доби прилив од 8000. Дали секој месец ќе исплаќаат по толку и до кога??
која група беше? вкупно за 15 месеци треба да исплатат мислам рекоа на 4 или 3 пати не сум сигурна значи нема секој месец
Дали некој што е во Комерцијална банка му има стигнато ретроактивна исплата за студентските стипендиите? Кај мене уште нема ништо. + не ми дава да се најавам на е-услуги ми вика дека корисникот не е пронајден, му се има ли на некој друг вакво нешто случено?