Dali znae nekoj kako da se podnese prigovor za vaucerot za prevoz sto e? Denes mi stignaa samo 600den, ama na e uslugi seuste mi stoi uspesno podnesena prijava. Rekoa na site ke pustaat 1200, zatoa mislam deka ke treba prigovor, no ne znam kade dali na mail ili
Здраво, дали може некој да ми пише на приватна порака во врска со договорот од прва група (социјални) ?
Дали сите добивте стипендија ( за тие што требаше да ни исплатат разлика ) .. кај мене нема ниту превоз ниту стипендија
Zdravo, od koga gi davav informaciite za stipendijata ja promeniv debitnata karticka i sega vo aplikacijata mi stoi starata karticka. Kaj kogo treba da se obratam i dali preku mail ili kako?
Имам аплицирано за продолжување на стипендија но сѐ уште ми пишува проверено, дали има уште надеж за да пишува прифатено?
На сите ни стои така, има надеж, коа ке им текне да пуштат пари тогаш ке пишува прифатено одбиено а кога ке биде тоа господ знае
Леле луѓе дајте да превземеме нешто да се обидеме повторно да ги контактираме дотичните цел месец помина тие што не не исплатија за разликата пред нова година уште ништо нема стасано
И уште нема одговори на апликациите за продолжување на стипендии... Срамота, до сега требаше 3, 4 рати да имаат пуштено