Лажомани прва класа. А јас па им поверував и на УСС дека стварно МОН ќе исплатат до среда најкасно......
Нема ни да добиеме .. Овие реченици што ги изјавуваат се вртат веќе 4 месеци па никако да се реализират
Ништо ново, ќе бев изненаден ако исплатеа. Не знам само дали се работи за некомпетентност и неписменост или вешта кражба/последен cash-out дур уште се на позиција.
Исто мислам и затоа ме плаши да не се случи оваа исплата после изборите. Сепак со ова само се потврдува колку нашето министерство е ДНО од институција. Загревота сме
Ако не исплатат наредната недела очекувам или предизборно да пуштат делумична сума "за да се покажат" или да ја препуштат исплатата на наредната власт. Инаку во врска со "министерството" колку е работоспособно,министерот ни е со купена диплома за економија од Тетово, купена магистерска од Струга и "одбранета" докторска дисертација во реномираниот "Универзитет за Шверцање и Организиран Криминал" на Тирана. Институцијата си ја води како што е школуван, така да сè си е на место.
На сите студенти нека ни го испушат еден по еден. Како може министерство за образование вака да лаже и копа секој ден. Не сум го видела ова нигде во другиве држави. И после ко ќе цмиздрат на клип, младите си одат од тукааа ни треба младина и работници. Не, не ми е до мочаните неколку илјадарки туку до фактот колку бесрамно лажат. Дури и тогаш ако памтите кога пратија закана за тужба на студентиве на кои по грешка имаа добиено 2.600. Бесрамно е!