Само бројче. И за тие што треба да ги носат докуметите, наредете ги според евидентниот лист задолжително. Јас вчера кога ги носев жената мислам 15 пати ми се издра дали ми се наредени (иако јас 15 пати и кажав дека ми беа). А да и нема врска во колку саат сте закажале, ова да знаете да не тепате како мене време само за да стигнете во ваш термин.
Минатата година беа 2, еден за нив, таа го пополнува, а другиот за мене, јас го пополнувам....не знам за сега, за тоа прашувам...
Бев јас понеделникот и завршив работа за пет минути. Најверојатно затоа што „терминот“ ми беше во 10 и пол сабајлето. Навистина тоа нема врска, никој таму воопшто не ни проверува дали сте отишле во ВАШИОТ термин. Минатата година за колку време ги извадоа резултатите?
Плус уште 2-3 дена на тоа Вчера требаше да ги објават и тие за информатичари, ама ни денес ги нема. Крајно неодговорни се.
да не има случајно нешто подпуштено предновогодишно,како изненадување така? Спојлер од старите стипендии оние со 3600ден.
Министерствово мисли да ни пушти некоја рата од стипендииве што ги продолживме или слабо? Не сака изгледа да изиграва дедо Мраз пред нова година
do koga e rokot za nosenje na dokumentite na tie so prvpat godinava konkuriraa za studentski stipendii
Па зависи кога имаш закажано, иако не се придржуваат стриктно до тоа. Прво треба да имаш аплицирано преку интернет, за после да ги однесеш документите.
da da znam toa za elektronska prijava, mislev koj datum e posleden za nosennje inaku jas sum star korisnik
А кога ги објавуваат резултатите ги објавуваат само бројчињата таму што ни ги даваат или па по име и презиме?