Име, презиме, број на освоени бодови според наведените критериуми во конкурсот и од кој факултет Ако ти е за продолжување (со оглед на тоа дека си стар корисник) последен рок беше 30ти ноември. 28 декември е за они кои аплицираат по прв пат.
Зошто да не извадеш одма јас гоизвадов во рок од 1 час,само си ги пополнуваш уплатниците си уплаќаш и со се нив одис и ти го прават таму за 5 мин Да 100% сигурно,веќе сите таму ги подадовме....
‘ На филолошки сум, а со оглед на тоа што на Јуле денес не и се работеше, и ја немаше на студентски, ќе им дадам преведено уверение на француски по дома што ми се наоѓа. Па нека преведуваат.. епа што да правам.
За информатичари се објавени а и гледам дека серверот им е воден од аматер, локалните фајлови типот си ги закачил на свој компјутер и оставил погрешна адреса до резултатите од минатите години... така да докај февруари ќе има резултати =)
^ Ма на нив сите сектори им се водени од аматери: ти се издераваат за џабе кога поднесуваш документи, комисијата на која и треба цела вечност да ги разгледа истите прави глупави грешки за кои после ТИ ќе треба да ги бркаш за да си ги средат, осносно ќе поднесеш приговор за кој ќе чекаш година ипол одговор, па на претседателот во некој разговор откако досаѓаш по телефон ќе му се испушти "Зар мислиш некој ќе ги чита, па знаеш ли колку приговори се пратени девојче?".
кога ќе објават резултати за студентските стипендии? и ако може линк од тоа каде ги објавуваат. на страната баш и не можам да се снајдам едит: се снајдов
Дали знае некој од корисниците на стипендии од лани ( тип А, Б, В) кога би требало да ги пуштат парите?
Прочитав на друг форум дека се јавиле во министерството и им кажале дека ќе пуштат рати од стипендииве во февруари..
Јас им пишав мејл на овие од МОН во врска со стипендииве А, Б и В, но нормално ништо не враќаат. Којзнае кога ќе ги пуштат парите...
Денес треба да има резултати, барем така беше соопштенито. Да ги прашаме постариве корисници, претходните години доцнеле со објавување на резултати?
Преземено од Факултети.мк: Во телефонскиот разговор со одговорните лица за објавување на резултетите од МОН, добивме информација дека истите ќе бидат објавени до крајот на месецот. Точна информација за датумот немаат, можеби утре или задутре. Комисијата ги разгледувала апликациите и до крајот на месецот ќе бидат објавени резултатите. Ќе кажам само страшно неодговорно и непрофесионално
Добро е што воопшто сте успеале да ги добиете тие во МОН,истава работа трае од 2009год Спојлер кога ние за прв пат аплициравме и трае до денес. Значи, покрај неодговорноста и непрофесионалноста........јас би додала и некултура од нивна страна треба да отидат на неколку часови по КУЛТУРНО однесување при разговор со странка по телефон.
Пуштени се 5 рати од ст.кредити, честито побогати сте за 12 100 денари Спојлер сега прочитав на фб на страната студенски кредити и стипендии