ЛАЖАТ!!! ВООПШТО НЕ СЕ НАДЕВАЈТЕ НА СТИПЕНДИИ!!! МЕНЕ МИ РЕКОА ДЕКА УШТЕ ПРЕД МЕСЕЦ ДЕНА БИЛЕ ПУШТЕНИ ВО ТРЕЗОР,А ПОДОЦНА МИ РЕКОА ДЕКА НЕМАЛО ПАРИ МИНИСТЕРСТВОТО,А СЕ ЈАВИВ И ВО ТРЕЗОРОТ И МИ РЕКОА ДЕКА НЕМА НИКАКВИ СТИПЕНДИИ!!!
Можно е и да не лажат Искрено се надевам дека ќе им текне деновиве и на нас да ни пуштат парички бидејќи на тип А веќе одамна им пуштија
А ние што испративме договори по пошта.... ќе ни го пратат едниот примерок од договорот на домашна адреса, така? Затоа што пишуваше дека едниот договор е за нас.
Да, ќе ви пратат дома еден примерок потпишан од министерот ама за неколку месеци ќе ви стигне дома На некого може и порано, на некого подоцна... битно ќе стигне
Дечки мислите на старите корисници што се на старите стипендии пред да се поделат во категории? месечна рата шти ни е околу 3000 и нешто денари? ооооо супер ако е така, крајно време беше.. на стопанска имаат стигнато? позз
дечки за тип Б има ли пуштено на комерцијална ,знае некој ? ај нека пише ако има да одам да си подигнам ,ако не да не одам за џабе
Леле знам дека сум многу досадна со прашањава, ама па ме фаќа паника малце Требаше да испратиме три копии од договорот за стипендија и читлива копија од трансакциска сметка на име на студентот. Во однос на ова болдираново, јас си ја напишав читко трансакциската на лист заедно со името и презимето и тој лист го ископирав и тоа го пратив... Е сега дилема ми е да не требаше да испратам копија од договорт кој го склучив со банката кога ја отворав трансакциската?
Хипица Не се секирај, нив им е битен бројот за да ги пратат парите, многу им е гајле дали е копија од картичка или од банка Тоа сигурно не би било проблем, тебе ти е доделена стипендија и не се секирај за другото