Здраво,дали некој можеби знае дали другарка ми која заврши средно лани (2001 е) и не полагаше матура би претставувало проблем да се запише сега на факс со генерација која има полагано матура?
Нема да има проблем .На факултет може да се запишеш кога сакаш си има конкретно за тие што матурирале минатата година како да се запишат т.е потребни документи, критериуми, пресметка на бодови и слично.
Ама немам ништо. На НЛБ сум клиент, само дебитна картичка имам. За стипендии кога аплицирав вадев копија од трансакциската сметка, едно обично ливче ми даваа и го заокружуваа бројот.
Симни си CamScanner на телефон, скенирај ги документите со таа апликација, одма ти го конвертира документот во пдф, немаш потреба од фотокопирница.
Што знам, мене па со тие апликации ми беше губење време и нерви. Но, пробајте може кај вас поуспешно ќе е
Фала ви на сите за помошта. Денес завршивме работа. Јас кога студирав немаше вакви работи, се надевам сестра ми ќе може да искористи барем нешто. Со среќа на сите!
Дали оваа мерка важи за студенти што завршиле 4та година, но имаат презашишани неположени предмети и треба да запишат 5та, но сеуште се редовни студенти. Прашувам за 4 годишни студии.
Dali znaete koga ke ima povratni informacii za toa dali ni se odobreni podatocite?I dali ako nesto ne e vo red so podatocite ke moze da se smeni?
Не ми се верва дека ќе е толку брзо. Ништо немаше за тоа кога ќе објават само дека ќе сме известени електронски. Сигурно пред 1ви окомври ќе биди то