Еве сега на студентарија стори има, од МОН напишале дека исплата за субвенциониран студентски оброк ќе има до крајот на месецот
Бифтеците не смеат да трпат да не бидат изедени, како мислиш... Да го видиме и тоа чудо. Многу рано се сетија ама само да нема ни тогаш и пак да се праат наудрени...
Vistina sramota na studenti ova da se napravi. Da ne kazam nesto sto ne treba!! da se vozdrzam najdobro. Edno dobro sto barem tocno na 15ti kazaa da cekame uste 2nedeli barem ne fermale. İ da se reagira odma posle nova godina 2ri 3 ti 4ti tamu koga e raboten den neka pustat za dekemvri da ne odlozuvat samo. Dno drzava be dno od obrazovanie nemam vekje komentari za mon iskreno cabe sto da se kazi
Ааа тоа мало морген, чекај да завршат сите празници и прослави. Тие што зимаа лани нека кажат како зафркаваа, само првите 3-4 месеци точно на први пуштаа, после почнаа кога сакаат тогаш. Ама последниот месец скроз не заборавија и тек негде на средина исплатија. Стварно да ти се одмили и оброк и се.
Па уште после март секој ден ќе стигнувале пари на сметка, хахаха нема грешка, да беа толку ажурни колку што се прават многу работи ќе беа поинакви во државава
Mislam ke kazat aj mart april maj 3meseci juni neznam dali lani zemavme ili ne ili pola juni ke kazat aj da prodolzime da isplatime vaka. oni tesko deka ke napravat karticki za sekoj den.
Море коа ќе им се деси една студентарија, ќе видиме дали така ќе биде. После ова официјално соопштение МОРААТ да исплатат пари пред Нова година. Ја имаме ноќта, не сме за потценување
https://mk.tv21.tv/vo-tek-e-postapk...bYctXqxVeDUtDGTx6xGIglDfkWKOsJeOekG5xFHRHwhFs дали кај некој се промени статусот на еуслуги или кај сите уште стои успешно испратена апликација? Што лажат овие во тек е исплата а уште не ни прегледале
Нека каже некој на кого му е прифатено/а, за да знаеме дали сме сите во иста ситуација, или пак просто не сме прифатени.
Јас мислам дека кога на сите ќе ги прегледаат апликациите ќе пуштат кај сите, ако добро ме држи меморија лани беше така, али ќе видиме, ако има некој што му е прифатено нека кажи
Ако веќе се прегледани апликациите, не ми е јасно зошто им е толку тешко да испратат еден генерички мејл до сите...