Како што пишува во соопштението на Студентарија утре треба да ни стигне дали ни е прифатено или не,па да видиме дали ќе бидат ажурни.
Од сигурни извори ова? Дај Боже да е така но кога ќе стигнат, кога уште ни одобрени не се? Се надевам дека до сега веќе се прегледани. Редно е веќе оваа недела да пуштат.Аман.
Ако е точно она од студентарија, yтре или најкасно за 2-3 дена сите треба да добиеме мејл за потврда на оброкот.
Најновиот пост на студентарија на стори, веста од мета за изјавата на министерот во врска со оброкот.
najrano utre (znaejki gi mon, tek petok) , em docna dojde izvestuvanjeto od mon em vo bankite nekogas se znae i po 12 casa podocna da ti legnat parite na smetka. plus ne znam zosto im treba tolku dolgo vreme da stavat prifateno ili odbieno na aplikaciite ili za da pratat eden mail zarem nemaat avtomatski sistem pa da mora eden po eden student da odat
Јас се чудам како може да исплатат утре или кој и да е ден од неделава, а не пуштиле известување дали сме прифатени/одбиени? Или во истиот момент и ќе известат и ќе исплатат. Сакаат да не изненадат овие изгледа... Ќе видиме дали пријатно или непријатно.
Дали воопшто имате промена кај датум на креирање? Кај мене стои датумот кога аплицирав тие не ни ја отвориле или не се пратила апликацијата?