pa ako e taka najavija i do 15ti deka ke bide isplateno pa eve. i kako e isplatata vo tek koga nemame informacii ni dali se aplikaciite prifateni ne gledate deka ni mackaat oci
Eve go krajot na mesecot doagja i nisto lol. Ama pogolemiot problem e sto ne pustile odg za toa dali sme prifateni ili ne. Za parite se znae deka ke docnat ko standardno ama aplikaciite se problemot
Од оброков ни трага ни глас. Кај мене уште стои упешно пополнета апликација, шо значи уште ја немаат ни прегледано а ја кутрата чекам пари на сметка.... Ох бе македонијо свадба без прошка....
pa mislam deka do sega trebase da sfatite deka ne im e gajle i si igraat majtap ne ve sfakam zosto voopsto se nadevate deka navistina ke bide isplateno vo bliska idnina
Абе како велат надежта последна умира. На секој студент му доста потребни тие мочани две три илјади... За жал мизерија
Па како не посебно сега крај на семестар пак ќе одат на факс. Малку пари земаат па сега срамота е. И не е проблем што каснат, само интересен е фактот што не забораваат да крадат
Цениве во студентско бифе багателни, 200 денари на ден не те крпат за едно кафе, сендвич, ѓеврек и барем едно овошје, банана, портокал или јаболко.. Еве од денес, 70 денари макијато, 120 денари најобичен сендвич, 40 денари M'M, една банана, 35 денари вода, а башка што треба да јадам уште еднаш до вечер додека да си одам.. Ма какви 200, 300 денари не те крпат за цел ден.
И на правен. Еден кафемат и една вендинг машина со грицки и благо. Барем евтино поминуваме, нема што да јадеме.