Тие студенти кои сега ќе аплицираат со моменталното темпо ќе се исплатат дури во јуни.Како што тргнало најдобро воопшто да не ги земаме предвид во нашите месечни буџети.Крајот на јануари како одговор ќе се смени во почеток на февруари и т.н.Срамота е тие не исплатија 2400,не пак стипендии и оброк се одеднаш,веќе не верувам на ниеден збор изговорен од тие луѓе.
Повратен одговор нема,ниту на приговорите за одбиен,одговор нема ниту на повикот кој беше до 5 јануари(патем повторно аплицирано)...Еве сега пак повик за до 31ви
Значи само за декември... Идиоти.Требаше за два месеца да пуштат, ненормално каснат како никад до сеа. И зашто лажат дека има, кога нема? За стипендии не знам ама за оброков нема. Убаво реков ја на 31 ви планираат они, за инат.
Леле мене не ми е јасно, нека кажат во понеделник е исплата и готово. Како може во 17:00 да кажат дека од денес ќе биде исплатата? Стварно мислам дека нема шанси да пуштат вечер у 8 саат, затворено е се'. Ма ни утре во сабота мислам дека не пуштаат, по 3-4 саати работат банкиве. Бар мојава никад у сабота не ми пуштила.
А за нас што поради нивна грешка и грешка од факултетите не добивме оброк? Нема ниту одговор на приговорот.
Idiotizam, se spremam da i napisam eden referat na nasata nova dekanka koja ne razubeduvase deka ja sredila situacijata so obrokot. Pedagoski Bitola da se svestime oti budali na oci ne pravat !!!
Може. Навистина не е фер и е крајно безобразно од нивна страна, не не ни спомнуваат. А не е наша вина.
Не сум на педагошки меѓутоа неправедно поради грешка на мон сум одбиена. Покренав постапка преку правобранител, сега чекам. Не знам шо да мислам поќе, за к*р не нѐ бива
Па вие треба да си реагирате на факултет, како вака бре за ваше право да си ќутите до сега и да ве заебаваат. Башка што проблемот бил од самиот факултет.Под најхитно да преземете сите нешто.