До средината на месецов, студентите ќе ги добијат средствата за субвенциониран оброк и стипендии заклучно со март Не ми се верува но ајде да го видиме и ова чудо... Со здравје да си ги трошиме парите дечки
И јас така разбрав, ќе прателе до средина на месецов и за февруари и за март. Сигурно е дека ќе од 15ти март ќе имаме картички? Во спротивно, треба да исплатат пари на сметка за цел месец, така?
Не сум сигурна дека оваа година ќе се почни со картички https://a1on.mk/macedonia/temelkovski-ne-se-otkazhuvame-od-vetenite-140-denari-za-studentski-obrok/
Кој друг е анти-картички, сака пари на сметка? И се надева дека цела година ќе праќаат пари. Use me as your like button.
Како да знам дали сум одбиена за оброк затоа што првпат аплицирав во јануари и немам никакви податоци за апликацијата
Ima nekoj povraten odgovor za aplikaciite od Januari? Uste li ne se obraboteni Mart fati.. Sto se deshava
Мала е веројатноста, знаејќи ги институцииве, за недела дена е 15ти март, а спроведување не е ниту на повидок.