Уште за колку месеци заклучно со 15 март треба да ни пуштат пари? Ме испобунија со каснењево... И дали е за сигурно ова со картичкиве дека ќе ги спроведуваат? Малце не ми е за верување дека не се замараат воопшто не па тоа да го спроведат.
https://meta.mk/uss-ukim-reagira-na...dJXqxy60ayWxhIRELhgDhtFm3p4wuye5w2GSu-UAruCN0 Се разбудија УСС редно време беше да дадат изјава негде, го увидоја револтот
Колку требаше да имам друг прилив на сметка за да ми го укинат оброкот? Имаше врска тоа така? Не памтам.
А нас шо не ни прифатија ни приговор, и пак аплициравме и до ден денес не исплатија ни денар, шо да направиме?
Фала Богу значи им текна на крај да се поредовни со исплатата, се можело а? Оф бе, место вака глат да идеше уше на почетокот, ни ќе ги замараа ни студентите ќе се нервираа.. За тоа со картичките поарно нека не се глупираат со такви чуда и вака не продужат да исплаќаат колку-толку поредовно за да нема многу главоболки и заебанции. Не знам што чекате, си има народен правобранител, контактирајте ги одговорните таму, нека ве упатат, поднесете претставка. Не треба само жалење и пишување по форуми него преземање акција, не за друго туку нема нишо да добиете, а ви следува и те како.