Preeska neli se registriravv..i posle pisuvase uspesna registracija za studentska karticka..Posle toa na meil gledan mi stasalo za pola saat pak poraka, da se registriram pak na istoto...Dali na nekoj drug e isto vaka? Stvarno ne razbiram zostoo, povtorno baraa
kaj cekor 4 vo poleto postenski kod( od documentot za indetifikacija) I optista (od documentot za l.indetifukacija) treba od opstinata sto e izdadena ili od opstinata kade ziveeme?
Има уште некој што сеуште не добил порака? И дали ако не добијам смс или меил значи дека сум одбиена за оброк?
За време на викенд сигурно нема да ни пратат пораки. Ни мене ми нема стигнато. Ама дури се мислам дали ќе стигне, бидејќи пример јас имам веќе отворено сметка на Шпаркасе, па се прашувам дали им стига порака само на оние што се на други банки? Статусот на апликацијата на е-услуги се уште ми е успешно поднесена апликација.
Од студентарија рекоа дека не се знае дали автоматски си одбиен/а ако немаш добиено порака, и на последното стори го имаат објавено ова