Дури и еднаш во годината да имала приход над минимална плата, нема да и одобрат. Има многу како неа, нека напише приговор сепак.
Поднеси приговор, која им е логиката нив. Ништо кај нас не можи да се направи да е нормално, мора вакви глупости да има
Известување за сите студенти на кои им беше одбиено правото на субвенциониран студентски оброк! Испратете маил со молба за повторно разгледување на вашата апликација и наведете го вашиот матичен број и id бројот на апликацијата до некоја од следниве адреси qenan.sali@mon.gov.mk; nese.mustafa@mon.gov.mk и rahime.memedi@mon.gov.mk.
Хелоу женски Мене не ми е јасно како ќе се врши исплатата? Зошто секаде читам различно, дали ќе ни ги префрлат сите 2400ден на нашата сметка или ќе ни изготват картички како оние "купувам домашно" и дневно ќе ни префрлаат 120ден? Дали има некоја некакво инфо?
Дали, ние што ни е одобрен субв.студентски оброк, треба да доставиме некаков документ нахнадно, односно дали има некоја процедура што треба да ја направиме, или не треба ништо да се прави?
Ne treba nishto, sega samo pari treba DA chekame DA ni prefrlat na smetka.. Po pravilo treba na pocetok na oktromvri