Значи веќе си имам сметка со вајб пакет во Шпаркасе ама од кога ја подигнав студентската картица ми дале и друга со неа, и таа имала вајб, значи втора сметка. Од кога ја добив неможам да се најавам на таа веќе што ја имам. Ненормални едни, екстра проблеми ми ствараат.
Здраво. Јас денеска ја ставив картичката во банкомат за да ја активирам со пинот кој ми стигна. Дали е тоа се што треба да се направи? И доколку има уште нешто што е тоа? (За кој дел беше тоа што треба да ни стигне на емаил некоја порака и другата на телефон) Јас не земав втора картичка само за оброк земав.
луѓе, има ли некој како мене што не може никако да се најави на S-Banka, дури и на веќе постоечката сметка од претходно? Толку кодови, толку пинови, ништо не прифаќа неколку денови Не можам ко нормален човек да си следам состојба на сметка
И јас се уште чекам има веќе недела и повеќе како аплицирав на нивниот сајт и немам одговор. На останатите после колку дена ви стигна меил за подигање?
Истата ситуација е и кај мене, дали некој знае меил од банката каде можеме да прашаме да се информираме во врска со ова?
Без нервози. Отиди во Шпаркасе и кажи им да ти ја исклучат оваа сметка со оброкот бидејќи веќе имаш друга сметка