Портокаловата е за оброк, во апликацијата кога ќе влезиш ти ги дава двете, ќе кликниш на портокаловата и ќе ги видиш средствата
А пишува дека има 3360 денари. Е сега морам денес да искористам само 140? Повеќе ако е сумата нема да може?
при аплицирањето кај делот за скенирање на трансакциската сметка дали може да се скенира договорот или мора онаа картичка што ја даваат од банките?
Kako go proveri toa? Jas ja zemav samo sinata karticka za obrok I mi kazaa deka nemozam da koristam elektronsko bankarstvo samo so taa
Епа тогаш нема како да провериш Некој има ли пробано да плати во маркет вон Скопје т.е. градот на студирање? Мислам секако е дозволено, но чисто за сигурно да си прашам
@Glowy знам, јас таму кај што пазарев ми ја куцна и ми рече не можи, најверојатно не знаеше касиерката...ќе се уходат сега
После колку дена добивте одговор од кога аплициравте. Јас на 27ми аплицирав сеуште немам маил добиено со одговор.
Здраво сакам да прашам дали мора да ја имаш апликацијата S banka за да можеш да ја користиш картицата за студенски оброк или можи и без апликација да се користи.