За празник нема средства, но картичките имаме 2000+ денари. Можеби може на сметка на друг ден да земиме нешто за празник. Макар што, ете и кај мене во апликацијата стои дневен лимит дека ми е 0 денес.
Денес ја земав каричката за оброк, ја испратив пораката и ми стигна пинот. Ми рекоа дека ведаш можам да ја искористам ама пред малку во Кам ми беше одбиена. Дали треба да се направи уште нешто за да се активира или можеби е проблем со самата картичка?
Здраво, јас сум прва година и прв пат аплицирав за студентски оброк сега на 2ри Октомври. Дали треба да чекам да ми биде прифатена апликацијата за да аплицирам за картичка од шпаркасе или? Бидејќи сеуште немам никаква одлука.
Нема потреба да се најавува на апликацијата ако не сака, тоа е само за следење на состојба. Мене не ми ни сакаат тие кодови за да се најавам а плаќањето најнормално си функционира
Mene mi se aktivira posle 2 dena Ako ti e odobreno avtomatski ke ti stigne karticka koga da ja podignes ,nema potreba ti da apliciras
Дали некој успеа да ажурира податоци за Шпаркасе од тие што аплицираа во втор круг? Кај мене не продолжува понатаму по внес на број на лична карта.
Ако сакаш може да се најавиш со последните 4 цифри од картичката, преку регистрирај нов корисник. Кодовите ретко на кого му работат.
Исто и мене ми стигна мејл за да ажурирам податоци, но после внесот на бројот на лична карта не продолжува натаму