Веќе два пати ми стасува смс од Шпаркасе да одам да ја подигнам картичката, но статусот на МОН сеуште стои на Успешно поднесена апликација. Дали ќе треба да чекам да се смени статусот или можам да ја подигнам?
Дали само јас имам проблем со апликацијата? Кај регистрирањето кога ќе го венсам активацискиот год од пораката, ми пишува вака: „Почитувани, во моментов не сме во можност да го обработиме вашето барање. Ве молиме обидете се подноцна.“
Znaci ne mozeme da ja koristime kartickata denes? Posto vcera mozese do 3, mi stigna poraka,ama za denes ne znam?
Здраво, од мон вчера ми ја одбиле апликацијата за студентски оброк, но денес ми стигна порака од Шпаркасе банка дека можам да си ја подигнам студентската картичката што баш ме збуни. Дали има некој со истата ситуација и што треба да правам, да одам да ја подигнам или?
Zdravo da prasam jas otpisav od fakultet uste od pred1 mesec no gledam uste mi pustaat pari na kartickata za obrok,dali ako gi koristam tie pari ke mi pravat nekoj problem da doplakjam posle....
Некаде прочитав дека картичката во сабота смее да се искористи до 15h? Дали навистина важи до 15h или пак како секој ден што си важи во било кој период во денот?
То беше за претходен викенд си имаше од банката известување и на апликацијата и во порака. Праеле некоја надградба на електронското банкарство. И си имаше потенцирано кои денови и од колку до колку часот. Не е за секоја сабота....
Дали на некој сеуште му е нефункционална апликацијата на Шпаркасе? Кога ќе купам нешто ми стига порака ама не ми ја отвара апликацијата.