Денес дали поминавте со картичката, денес два пати бев одбиена... Дали има можност да се следе на апликацијата дали има пари? Кај мене пишува 0
Здраво, пријавена сум на пола работно време и минимална плата од 20.10. Во ноември имав средства и ја користев студентскава картичка. Денес пробав да платам ми беше одбиена. Значи приливот на средства ќе ми биде 10,088 денари. Дали е можно да ми е укинат оброкот или?
Здраво дали кај вас на апликацијата се стигнати парите за оброк? Бидејќи вчера и денес ми пишува 0 денари?
Дали некој од вас има информација дали во Космо може да се користи картичката?оној кој е во склоп на Тинекс, или некои други продавници во кои би имало и протеини да се купат?
Кај мене сеуште нема, им пишав на меил на шпаркасе па ќе видиме бидејќи се уредно си поднесов на апликацијата на Мон не знам што е работава
стапив одамна ми кажаа јави се на мон не ги бива за ништо нормално дека стапив да не на мене не ми текна
И јас се јавив во банка, ми рекоа s banking да активирам да видам дали има пари, ако нема во МОН да вртам. Ама јас не можам ни s banking да активирам, внесувам код што стигна на телефон ама не профаќа.