Пробај да се најавиш како нов корисник (регистрирај нов корисник). Треба да внесеш твои податоци и последните 4 цифри од картичката.
Јас пробав ама пак пишува 0 денари...не знам што е работава се надевам ке средат вака пола сума веќе ни е изгубена
Дали се јави во МОН? Во банка мене така ми рекоа, ако нема сретства да се јавам во МОН, само јас не можам да активирам да видам дали имам сретства.
Не ми имаат стигнато кодови за најава, а кога ќе пробам регистрација на нов корисник ми вика извинете во моментов не можеме да го процесираме вашето барање. Сега ми рекоа пак во банка да вртам, ќе ми пратат нови кодови.
Избриши ја апликацијата и пак инсталирај ја, јас така направив и се најавив како нов корисник, со кодовите не ми успеја
И мене така ми личи. Не ми кажаа ништо конкретно рекоа само да видиме на факултет зашто е тоа така ако не да си аплицираме пак
Јас прашав на факултет ми рекоа не е од кај нас, види исконтактирај ги од Мон или банката...... све е полудено
Се извинувам што пишувам тука, итно да ми каже некој дали се донесе одлука/решение каде можат да се подигнат ваучерите за превоз на студенти што студираат во други градови?
Во расположливи средства ми пишува 3 500. Така треба да пишува? И дали некој зема само плава картичка? Мене само плава ми дадоа.
Да, во расположливи средства ти е сумата за цел месец, и да, плавата картица е за оброкот, а другата може и да не ја земиш доколку си имаш трансакциска на некоја банка, или па ако не ти треба тогаш не мора да се земи
Сигурно досега веќе имаш информација, но, да можно е. Имам помлада другарка која во почетокот ги исполнуваше критериумите за субвенциониран студентски оброк, но и е укинат од моментот на пријавување во завод како вработена.