Mislam deka da, ama probaj si ja srekjata moze ke ti odobrat, nisto ne gubis sekako e online apliciranjeto
Здраво, земам оброк но ќе започнам со работа на 1ви април. Дали ќе земам оброк и за април или веднаш ќе ми го укинат?
Prvata plata koga ke ja zemes, odnosno prviot tvoj priliv na transakciska nad minimalecot... i da zemes 20.176 (namesto 20.175) ke ti bide ukinat obrokot
Istovo i jas go prasav, rekoa ne Moralo da bide prodavnicata registrirana za prodazba na hrana.. Realno mn glupo poso iame potreba i od lekovi ne samo od hrana
Ви работат ли картичките? Мене не ми помина денес а не можам да проверам на апликацијата не го знам пасвордот. А оваа недела не сум купила нешто
Zdravo! Vo aplikacijata na S Banka me pisuva deka imam 1300 den raspolozlivi sredstva. Imam troseno okolu 800 den no pisuva deka imam samo okolu 440 den rezervirani sredstva a deka preostanatiot limit za plakanje vo prodazno mesto mi e 840 den. Dali znaete sto e rabotava?
Da ama vo sreda e neraboten den (24.04) od mon imaat pusteno za ovaa nedela (od 22.04) - 840 i za na (29 i 30.04) - 280 denari Ako mozeme da iskoristime samo 700 podobro da gi blokiraat tie 140 bidejki mnogu od kolegite ne znaat deka imame na raspolaganje samo 700 i se stvaraat nedorazbiranja vo marketite kako i komentari na prodavackite "fakultet ucite ne znaete da si presmetate raspolozliva sostojba"
Да, треба да се укинат „неработните денови“ (не е исто со недела), како што се укинаа „верските празници“. Да се знае дека е од понеделник од сабота – 840 денари.