Пуштија сега и на Стопанска банка, ама мене ова ми личи на мачкање очи пред избори, некој денар пуштиле колку да не крекаме по студентски собранија, на толку фалење ова ми е барем на мене многу мизерно.
Transakciskata sto e na tvoe ime, ja nosis na pecatnica i ti ja skeniraat od dvete strani, i ti ja prakjaat na meil. Potoa kako sto ti e pratena ja vmetnuvas vo elek.aplikacija
Оваа исплата била за Септември, бидејки право на оброк сме имале од 15 Септември, е сега исплатата ќе оди од Септември на први Октомври, од Октомври на први Ноември, ние цел Октомври ќе ги поминеме со по 72 денари на ден за оброк. Мизерија сме
Затоа што пак матат нешто. Убаво беше на почетокот кажано дека ќе се исплаќаат 2400 ден на почетокот на октомври. При здрав памет не прават будали.
Не знам зошто вака испревртија се. Чудно, но ете барем исплатија. Можда ќе дадат после и за 15 дена од јули хахаах
Demek od togas se smetalo kako pocetok na akademskata god na fax..Amaaa po pravilo trebase togas da ni pusteja pari,ako smetaa taka..aa sega da si zemevme za cel oktomvri
Кај мене сеуште нема ништо, се надевам не сум заборавена хаха сакам и јас да се почестам една милка со тие 40ден.
Пари за 15 дена што имат поминато, ова да не знаеме дали е смешно или трагично, а можеби и двете заедно
Можеби во понеделник ќе пуштат за октомври... зошто нема логика во ноември да пуштат за октомври. Не е ова плата без веза некако