Кај мене веќе неколку саботи со ред не поминува никако, ни помалку ни повеќе од 140, оваа сабота требаше башка нели да пуштат 140 денари дека први, имав и од петокот неискористени не ги помина нигде, пробав во неколку маркети не можеше. Кај мене не е прв пат вака да не ја поминува во сабота.
Во сабота си можела да искористиш само 140ден, останатите неискористени средства што си ги имала таа недела од понеделник до петок, можело да ги искористиш до петок 00:00, потоа преостанатите неискористени средства не се префрлаат, се повлекуваат.
Јави се во шпаркасе или директно во филијала нека видат што е проблемот, па ако треба и до МОН отиди ако си во Скопје
Шпаркасе се нааајголеми лопужари Имам уште 400 ден за трошење, за под 300 не пројде. Им ѕвонам да се побунам, вика тоа у МОН. Викам МОН не е банка. Викам која е поентата да може да се трошат до саб вечер, коа веќе у сабота сабајле не проаѓаат. Ми вика не знам. Па ја ли да знам Сеа у пон трошење сите одеднаш
Не знам - најлесен одговор или нее до нас/до мене Така се функционира во се, тоа тие исто ко, "извини само да прашам" хахах и други интриги