А дали сега можи да аплицира некој што не аплицирал до сега или од 1 до 5 во месецот аплицираат само тие шо еднаш биле веќе одбиени?
Треба да е регистрирана продавница за прехрана, таму се поминува па и детергенти, парфеми, алкохол, цигари, тотално сѐ.
Во Сите маркети, имаш некој друг проблем ти, обрати се во некоја филијала на банката види што е проблемот.
До 700 денари е оваа и наредна недела,доколку не ти поминува контактирај ја банката да не не ти се пуштени средствата, мене така минатата година неколку пати ми се случи, им пишав на mail за проблемот и ми средија во рок од 1 час. Иако на апликацијата ја пиши сумата може да не се пуштени
Како плати 705? 3500 денари се пуштени за 25 дена без 11 и 23 затоа што се неработни, оваа недела се 700, исто и наредна
Zdravo sakam da ve prasam, jas bev posledna godina od studiite 2023/24 sega ovoj semestar napravuv upis na apsolventski semestar 2024/25 imam uste 10 ispiti do diplomiranje. Dali znaete dali me sleduva studentski obrok? I koga moze da apliciram. Dali e potrebna povtorna aplikacija ili vazqt istite od minatata godina?