Пробај нека ти ја внесат во апаратот да платиш со пин. Инаку вчера вечер во стокомак баш пазарував, помина.
Па како што пишав и претходно, парите се пуштаат на месечно ниво, а не на неделно, завршва месецот утре е први, од утре ќе пуштат за цел месец па затоа 1ви и 2ри имаме 280, не е ништо скратено или сменато, едноставно месецот заврши
Никогаш така не пуштале, не знам од каде ти е таа информација, јас земав и лани прво беше по 140 на ден, па го менаја ако мислиш на то кога секој ден пуштаја. На сметката добиваш средства за месец, а не за недела, ако добиваше за недела секој понеделник ќе ти стигаја, вака се добива за месец Пак ги имаш истите пари за користење само не се наеднаш 840 туку се 560 и 280. Еве од лани еден пример, а и назад на странава можиш да најдиш како беше во коментари
Na raspolozhlivi sredstva vo aplikacijata mi pisuva 840 denari, a neli vcera ja pustija celata suma za mesecot. Dali na nekoj drug mu stoi taka ili samo mene?
ako ovaa god sum bila vo redoven raboten odnos i sum zimala plata nad minimalnata, no povekje ne, dali bi ostvarila pravo za studentski obrok
Се снајдов: одиш во било која експозитура, ја пријавуваш како изгубена. Чекаш 5-7 работни дена да ти ја изработат, те информираат дека ти е готова и си ја зимаш од кај што ќе ти кажат.
Na raspolozhlivi sredstva mi pushuva 840 den i do pred 2 nedeli go imam koristeno kartiqkata i ovie posledni 2 nedeli bev na 2 marketi i ne mi pomineshe dali i se sluchilo na nekoj ?
За превоз ќе даваат ли годинава средства знае ли некој? И дали сте виделе некаде конкурс ако е излезен?