Дали некој има проблем при активација?Ги пишувам податоците на 4 страна и потоа продолжи не излегува ништо.
Се соочувам со проблем, иако сум сигурна дека ја поднесов апликацијата за оброк, сега ја нема во поднесени апликации. Некој да не има вакво искуство и да не знае нешто за ова?
Dali imate odgovor na e-uslugi, dali vi e prifateno ili odbieno (studentite od povisokite godini, ne brucosi)
Не знам навистина,мене ми е чудно бидејќи немам одговор дали сум прифатена а ми стигна порака,затоа ме интерсира дали некој ја подигнал
Kolegi sto imate veke karticki, denes gledam mi povlekle 50 I 135 denari od portokalovata kartica I pisuva mesecna provizija na niv. Dali I vas vi povlekoa? Do sega nemase vaka
Здраво девојки. Колешка е запишана на втор циклус студии(апсолвентски семестар), а сега виде дека е одбиена и во забелешка и пишуваше ,,студентот да е редовен студент на додипломски студии". Прашањето ми е следново, нели од оваа година е дозволено студентите на втор циклус да зимаат субвенциониран студентски оброк?
Da imav sredstva I cela godina imam I nikogas ne zele a sega gledam spored ova so go prati vika posle 4ti mesec .. I vo aplikacijata vidov vo transakcii pisuva mesecna provizija Ako e 185 mesecno mnogu e ova ..( ne znam zasto 50 da mi zemat plus koga vo denari gi imam a spored tocka 2 e ako ne se vo denari) aj 135 go sfakam od kaj e.. Kako e kaj vas drugite ?
Treba da ima sega. Mene sega mi pisuva prifateno a pred 2 saati bese se pregleduva. Koga ke pustat se znae? Utre?