Многу сме мизерни. Ако си студент треба да те следува, без разлика дали си вработен или не, некој работи за да си ги финансира студиите и сега не го следува ништо. И уште тие 2400 преголема сума се исплаќа нареден месец. Катастрофа од држава, и пресметале по 120 денари 5 дена во неделата, а останатите 2? Па уште секој месец ќе проверват, чиниш за 200,300..евра станува збор
Дали на некој му се случило да не може да аплицира, пробав неколку пати пишува неуспешно аплицирање ?
Дали некој знае дали е морално парите за субвенциониран оброк што ни стигнуваат на трансакциска сметка да ги повлекуваме секој месец, или можат да ни стојат на картичка без да пропаднат?
Лично немам информација, но не гледам причина зошто не би стоеле. Можда си ги оставамм од овој месец за нареден да си купав подобар оброк . п.с. колку сум мудра, се надминав себе си деновиве во целиов мој хаос . Кој сака нека честита
Проверете си вие што не ви пуштија пари од оброкот, дали ви стигнале 1440ден. Мене и на другарка ми ни стигнаа денес.