Овој Боро, резултати од испит за прва сесија праќа кога ќе заврши трета, на мејлови не враќа на студенти, и он ти бил експерт. Која мизерија сме човече, кој од кој полош.
Првиот пат беа пари за месец септември, а сега се за месец октомври. На почеток на декември би требало да пуштат за ноември.
Дали има некаква информација од вчера? Мене уште ништо не ми стигнало на емаил дека е грешка и слично.
Ok sto se deshava so parive? Mene i na drugarka mi nisto ne ni stigna vcera za toa deka sme bile odbieni, a sega na drugarka mi i stignuva mail od toj zlaten ekspert od finki deka bilo greska. Jas nitu eden mail nemam dobieno. Utre treba da odam vo banka da vidam Dali mi se pusteni parite (nemam online bankarstvo momentalno). Kradea milioni a sega za 2400 igraat majtap?
Само на тие шо првично им стигна мејл дека се одбиени(по грешка) им пратија повторно мејл дека се работи за недоразбирање.
Кога ќе добиеме известување тие што се пријавувме во Октомври? -јас и на пописот работев.. но уште нема исплати и од таму
Колку што разбрав од студентарија, на тие бруцоши што им е одобрено треба заедно со исплатата за Ноември, што ќе се реализира во Декември, ќе им пуштат пари и за Септември и за Октомври. Значи 1440 + 2400 + 2400 ќе им пуштат наеднаш околу 1 Декември.
Здраво да ве прашам јас на мојот маил воопшто немам добиено никакво известување дека сум одбиена , но сепак уште на сметка не се ми пуштени парите, па дали уште некој од вас има ваков проблем?
Околу 15 Ноември требало да ви стигне меил, само да напоменам дека информацииве ми се од Студентарија што објавуваат, појма немам од добиваат добиваат инфо они.