Епа тоа ми беше битно дали само кај мене е проблемот или за нас што аплициравме у третиов конкурс треба покасно да чекаме одговор. Благодарам
Имам другарка што и прифатија приговор сега (во рокот до 1 декември што беше) и вчера и пуштија 5000 и нешто сума.
Мене до сега два пати ми исплатија,но овај месец нема ништо, не знам дали да почекам или да барам образложение, а слушам дека на мејл не враќале така да каде би можел да ги контактирам?
На овај бројот не креват а на мејл не враќат, да бев од Ск ќе му се клаев лично ама вака незз на кој друг начин да ги контактирам.
Дали има причина некоја поради која не би ти пуштиле, добивка на наградна игра, плата на сметка, друг извор на финансии?
За колку време враќаат? Бидејќи понеделникот му пишав на вториот мејл му реплајнав кај шо ми пуштија дека ми имаат одобрено,а на првиот му пишав дека ми нема стигнато за овај месец и која е причината, засега ниш немат вратено.
Имам добиено решение за одобрување на субвенциониран оброк пред 1ви декември, а парите уште не се стигнати. Некој со вакво искуство?