Не знам од кога земаш, јас земам од сам старт. Секогаш до јануари се пуштале точно на 1ви. Јануари ради празници на 5ти. А, сега?
Жива срамота е ова,со оглед на тоа дека муабетот беше дека тие пари ќе ги добиваме на 1ви секој месец.Ако некој чека на тие пари за оброк што треба да прави?Да гладува тие пет дена дур на нив им текне да пуштат?Мислам дека ќе ја направат истата глупост ко со ддв,па ќе добиваме после 15ти искрено.Стварно жалосно,али мислам дека ако ги спамаме со мејлови секој месец би можеле да ги натераме да не сфатат сериозно.
Точно и јас ги добивав на 1ви освен јануари, веќе ближи 16 часот и тешко веројатно е дека денес ќе бидат пратени
Ние сме студенти од Битола и секогаш од 2ри пуштале Скоро никогаш на 1ви не.Е сега можеби до банките е,не знам.
Овој месец и јас стварно се изненадив што не пуштија на 1ви. Бар есента ни пуштаа пари на време, сега ептен не заборавија некако.
И кај мене на комерцијална нема нишо, дур помислив да не требало секој месец да аплицираш откако веќе еднаш си одобрен