Тие шо ќе се упишуваат сега ќе аплицираат во октомври за студентски оброк, така што ќе се пополни барем дел од таа бројка.
Јас како што знам и двете треба да ти се напишани, копирани и искенирани и прикачени со потпис. А, потоа уште еднаш ја внесуваш на сајтот со штиклирање изјавата не знам зошто е така. А, за повратен побарај во спам или junk фолдерот
Морав да направам промена во еден од фајловите иако веќе имав аплицирано, и откако стиснав ажурирај не ми стигна нов маил дека е прифатена апликацијата. Ќе ми се земе воопшто во предвид? Или дали постои можност скроз да ја избришам апликацијата и одново скроз да внесам податоци и да испратам?
Мислам дека не би требало да стигне.Ако ти пишува на самата страница до пријавата дека е аплицирано би требало да е океј.
Јас сум од Халк Банка и немам пластифицирана картичка, дали е можно одма да ми дадат понеделник во банка или се чека за тоа? Не знам како би можел да аплицирам ако немам таква..
Сликни го договорот каде што ти пиши име презиме и трансакциона, или од електронското банкарство screenshot доколку имаш. Нз дали се чека и за тоа. Али како што ти пишав и то ќе ти збрка работа
И мене исто само ми пишува датум на креирање дека е кога ја пуштив пак, а на mail не добив ништо И јас така направив али гледам требало да бидат скенирани па ајде ги скенирав и ги прикачив пак и сега ми дава 2 датуми првиот пат и вториот пат кога ги прикачив дали и кај тебе е така? И дали ти стигна mail после 2риот пат. Мене не ми стигна. Вака ми пиши, се надевам се е во ред
Како да скенирам трансакциска сметка? И документите кога ќе ги потпишам скенирани треба да ги прикачам или сликани? Нејасно ми е.
Прв болд. Ќе ја однесеш кај фотокопир, ќе ти ја скенираат и ќе ти ја стават во пдф на усб. Документите копирани, скенирани исто кај фотокопир како сметката. Не може сликани