Документите рачно ги пополнив вчера и ја пишува вчерашната дата 02.12.22 , а денес аплицирав и ги прикачив документите сега забележав ,дали за тоа може да има некој проблем.
Јас имав ваков проблем и со оброкот и со стипендијата. Документите ги испратив по пошта. Не знам шо ќе биде
Па најавуваа до 15 декември демек ама чисто се сомневам пошто они стипендиите не можат да ги прегледаат месец ипол веќе а не оброкот за 10 дена. Би требало до крајов на декември да биде исплатено се, надежно.
Za ova godina li? Deka mislam kazaa strogo online hartieno ne prifakjale? Dali ti se jave nekoj od mon?
Neznam od koj grad si ama najdobro da pojdese ke te upatea mislam na 8mi kat gore vo mon, i odtamu ke ti apliciraa oni. Moj sovet e da najdes broj od dzemile od studentski standart ili preku mail da gi kontaktiras deka im prate. Aj za obrok moze sekoj mesec da se aplicira ama stependijata ne e taka, plus ne se mali sumi iskreno za student mn znaci i 100denari
Neznam sto da kazam moja koleska taka bese i zavrsija rabota bez vraki bez nisto onaka da prasa dolu i ja kacile gore. Moze deka so vrski ke ti sredat ke prifatat i hartieno, kakva glupost e ova da ne se nosi hartieno. Ima uste studenti od socijalni kategorii sto nemat ni laptop a ne ni mnogu internet za da sredat ova, vakov sistem ne mi se svigja se online
Цело време досега зборував за ова. Никој не ми веруваше. Жал ми е шо го имате истиот проблем, но мило ми е шо не сум единствената