мене на натабану не ми ја дава 73 епизода цела само пола или од некоја др страна гледате ? и ако може линк однапред фала
Можно е натабану страната да има некаков проблем,оти мене прееска не ми ја отвараше 77 епизода,па морав на амара да ја гледам.оди на amara.org пиши го името од серијата и бројот од епизодата, на пример fatmagulun sucu ne 73
Spoiler Откако он ќе отиде сам во полиција и ќе пријави што се случило. Нема да се баш заљубени, ќе помине долго пред да се бакнат, но погледите, допирите... аххх љубов Јас сега си ја репризирам 2 сезона... Официјално сум за во Бардовци... Ете си кажав
Значи овие од Сител една епизода ја цпкаат на 3 Во петокот едвај чекав да го дадат делот Spoiler Кога швалеров на оваа Мукадес ќе ја испотепа ама го сецнаа
Не си единствена,ќе ти праам друштво Па стварно е убава втората сезона,срцки се и двајцата,како да не ги гледаш
Серијата е заврсена лани во Турција. Кој сака да види како ќе завршат Фатмаѓул и Керем нека го види видеово http://www.youtube.com/watch?v=ePOEjz-cxDs Втората сезона е пре пре пре убава, тотална спротивност од првата. Како што му рече Фатмаѓул на татко му на Керим " Нашата љубов се роди во невозможни услови, но не сакам да помислам да живеам без него"
Мене ме интересира нешто повеќе за приватниот живот на глумецот што го глуми Керим. Барав и на интернет меѓутоа нема ниту едно интервју не најдов ниту било каква статија за него.Ако знаете дајте некаков линк
За жал тој ти е еден од најзатајните глумци во Турција. После серијата Fatmagulun sucu ne, отиде во Лондон на подолг период да се усовршува. Нема да најдеш за него ништо во врска со девојки и слично. Последен проект му е филмот Една љубовна приказна во Септември, кој го снимаше есенва а тѕреба да се прикажува во 2014 година. Инаку со него ти ја препорачувам серијата Bir bulut olsam ( Da sam oblak) ја имаш цела на www.natabanu.com.
инаку јас ја најдов серијава на филмовизија денеска ќе почнам да ја гледам па се надевам ги има сите епизоди еве линк кој сака да ја гледа http://www.filmovizija.net/browse-izgub ... -date.html
^^^ Леле колку ми е чуден Енгин во клипот и видов и слики од филмот на FB имаше,како да не е тој,се навикнав на Керим и сега во секоја друга улога неможам да го замислам